Om Lyckebo Hantverk

Lyckebo Hantverk är en webbutik med garn, tillbehör och textila hantverk. Vill du handla på plats så har vi öppet med lagerförsäljning varje onsdag eftermiddag i Jäderfors utanför Sandviken. Lagret finns hemma bostaden och vi öppnar gärna även andra tider när vi är hemma. Bara att skicka ett sms så kommer så kommer vi överens om en tid. 

Mitt motto är kvalitet, kvalitet, kvalitet! Från råmaterial till färdigt alster är det kvalitet. Det mesta jag gör tillverkar jag utav ullgarn. Jag älskar ull! (Men det ska vara mjuk och gosig ull, ingenting som sticks och kliar.) Men jag tillverkar även i andra material såsom bomull eller akryl. Jag vill försöka bidra till en friskare jord utan gifter, massproduktion eller dålig arbetsmiljö.

Om du är sugen på att lära dig sticka eller virka så är du välkommen på nybörjarkurs. Under min Hantverksutbildning fick jag lära mig gamla textila hantverkstekniker såsom gammelvirkning, nålbindning, tvåändsstickning m.m. Eftersom de teknikerna är sällsynta och nästan bortglömda vill jag gärna sprida kunskapen vidare och har därför även viss kursverksamhet inom detta. Jag har som mål att sprida kreativitetens glädje och få fler att jobba med garnhantverk. 

Hör gärna av dig om du har några frågor, vill komma och prova något alster eller vara med på en kurs. 

Soliga hälsningar!

//Anna