Om Lyckebo Hantverk

Lyckebo Hantverk är i första hand en webbutik. Jag tillverkar och säljer hantverk av garn, jag säljer garn och garnkit och jag har kurser inom textilt hantverk. Lagret finns hemma i min bostad. Men jag öppnar gärna upp mitt lager när jag är hemma om du vill komma och handla på plats. Du är så välkommen! Min dröm är att kunna utöka och få mer affärskänsla, för ingenting är väl bättre än att få prova, se och känna på garn och alster.

Mitt motto är kvalitet, kvalitet, kvalitet! Från råmaterial till färdigt alster är det kvalitet. Det mesta jag gör tillverkar jag utav ullgarn. Jag älskar ull! (Men det ska vara mjuk och gosig ull, ingenting som sticks och kliar.) Men jag tillverkar även i andra material såsom bomull eller akryl. Jag vill försöka bidra till en friskare jord utan gifter, massproduktion eller dålig arbetsmiljö.

Under min Hantverksutbildning fick jag lära mig gamla textila hantverkstekniker såsom gammelvirkning, nålbindning, tvåändsstickning m.m. Eftersom de teknikerna är sällsynta och nästan bortglömda vill jag gärna sprida kunskapen vidare och har därför även kursverksamhet. Jag har som mål att sprida kreativitetens glädje och få fler att jobba med garnhantverk. 

Hör gärna av dig om du har några frågor, vill komma och prova något alster eller vara med på en kurs. 

Soliga hälsningar!

//Anna